Bezoň s mandlovkou
Ledové osvěžení nejen v horkých letních dnech!
Bezoň je spojením vynikajícího bezinkového sirupu a naší skvělé Mandlovky. Doplněný o kapku citrónu dodává společně s mátou a ledem osvěžující jemnou chuť.
Jak ho namíchat?
Ingredience:
- led
- 0,02 ml bezinkového sirupu
- 0,04 ml Mandlovky
- půlka čerstvého citrónu
- máta
- perlivá voda
Postup:
1. Připravte si vysokou sklenici, a naplňte ji minimálně z 1/3 ledem. Kdo chce studenější, klidně až do půlky.
2. Přidejte 0,02ml bezinkového sirupu a 0,04ml Mandlovky.
3. Vymačkejte trochu citrónu.
4. Zalejte půlkou sklenice perlivé vody a promíchejte. Pokud máte shaker, použijte jej ještě před doplněním perlivé vody.
5. Přidejte čerstvou mátu a dolejte znovu perlivou vodou
6. Dozdobte brčkem, nebo klidně i kolečkem citrónu na sklenici a vychutnávejte! :)
Využijte i videonávod
A komu se nechce míchat?
Ten si může přijít vychutnat námi namíchaný drink a další dobroty přímo v Mandlárně v Hustopečích, nebo v Brně na Dominikánské 1.
Bezoň chutná perfektně v kombinaci s praženými mandlemi. Hodí se také třeba k jemnému pečivu namazanému paštikou s Mandlovkou, a posypaný sušenými rajčaty.