14. 4. 2022 Recepty
Jsou lehké a voní bazalkou a parmazánem. Výborné jako příloha k rajčatové polévce nebo k salátu
Počet porcí: 6 |
Doba přípravy: 35 min |
Troubu rozehřejte na 180 ˚C. Mandle namelte ve food processoru nebo nastrouhejte najemno. Bazalkové lístky nasekejte. Rajčata nakrájejte nahrubo. Namleté mandle smíchejte s moukou, práškem do pečiva, 60 g parmazánu, přidejte všechny ostatní ingredience a promíchejte. Bazalkou ani rajčaty nešetřete. Formu na muffi ny vyložte papírovými košíčky a ty naplňte do ¾ připraveným těstem. Povrch posypte parmezánem a dejte do vyhřáté trouby. Pečte dozlatova.
Tip: Do těsta můžete přidat také nasekanou slaninu.
Autor článku
Michal Daněk
30.11.2024
26.11.2024
29.10.2024 Novinky
Ochutnejte unikátní mandlové produkty inspirované mandloňovým sadem v Hustopečích, který je evropskou raritou. Originál, který si vás hned získá...
2023 © Mandlárna.cz | Design MATLOCHA.cz | Created by GRAWEB